Návrh témat diplomových prací AR 2020/2021

 

PhDr. Zuzana Kornatovská, Ph.D., DiS.

  1. Intervenční program pobytu v letní přírodě podporující výchovu ke zdraví u chlapců s autismem.
  2. Intervenční program pobytu v letní přírodě podporující výchovu ke zdraví u osob s autismem
  3. Intervenční pohybový program na rozvoj motoriky u osob s mentálním postižením
  4. Intervenční program pobytu v zimní přírodě podporující výchovu ke zdraví u chlapců s autismem
  5. Intervenční program pobytu v zimní přírodě podporující výchovu ke zdraví u osob s autismem
  6. Intervenční pohybový program na rozvoj motoriky u osob s mentálním postižením

 

doc. PaedDr. Vladislav Kukačka, Ph.D.

  1. Ověření praktických možností posílení imunitního systému u mužů.
  2. Dlouhodobé sezení – negativní faktor životního stylu u studentů PF.
  3. Negativní vliv smysly neregistrovatelných fyzikálních faktorů životního prostředí na zdraví.

 

prof. Ing. Milan Pešek, CSc.

  1. Zdroj a obsah vlákniny pro výživu dětí ve školním stravování.
  2. Problematika spotřeby ryb a rybích výrobků ve školním stravování jako zdroje specifických omega-3 mastných kyselin.
  3. Aktuální poměry mastných kyselin omega-3 a omega-6 ve stravě dětí ve školních jídelnách.
  4. Rostlinné a živočišné zdroje omega-3 a omega-6 mastných kyselin ve školním stravování.

 

doc. PaedDr. Emil Řepka, CSc.

  1. Využití virtuálních her na zvýšení pohybové aktivity dětí na 2. st. ZŠ.
  2. Analýza pohybové aktivity seniorů kardiaků ve zvoleném regionu.
  3. Výuka výchovy ke zdraví na základní škole v Západočeském kraji
  4. Výuka výchovy ke zdraví na základní škole v Jihomoravském kraji
  5. Transport dětí 2. St. ZŠ do školy v krajské metropoli.
  6. Vliv pohybové aktivity na psychiku seniorů.
  7. Vliv virtuálních her na pohybovou aktivitu v lidské ortogenezi.

 

Mgr. Jan Schuster, Ph.D.

  1. Cereální produkty a luštěniny jako zdroj biologicky cenných látek ve výživě.
  2. Ovoce a zelenina jako zdroje vlákniny, antioxidantů a minerálních látek ve školním stravování.
  3. Analýza příjmu vybraných živin a množství potravinového odpadu ve školních jídelnách.