Návrh témat diplomových prací AR 2020/2021
PhDr. Zuzana Kornatovská, Ph.D., DiS.
- Intervenční program pobytu v letní přírodě podporující výchovu ke zdraví u chlapců s autismem.
- Intervenční program pobytu v letní přírodě podporující výchovu ke zdraví u osob s autismem
- Intervenční pohybový program na rozvoj motoriky u osob s mentálním postižením
- Intervenční program pobytu v zimní přírodě podporující výchovu ke zdraví u chlapců s autismem
- Intervenční program pobytu v zimní přírodě podporující výchovu ke zdraví u osob s autismem
- Intervenční pohybový program na rozvoj motoriky u osob s mentálním postižením
doc. PaedDr. Vladislav Kukačka, Ph.D.
- Ověření praktických možností posílení imunitního systému u mužů.
- Dlouhodobé sezení – negativní faktor životního stylu u studentů PF.
- Negativní vliv smysly neregistrovatelných fyzikálních faktorů životního prostředí na zdraví.
prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
- Zdroj a obsah vlákniny pro výživu dětí ve školním stravování.
- Problematika spotřeby ryb a rybích výrobků ve školním stravování jako zdroje specifických omega-3 mastných kyselin.
- Aktuální poměry mastných kyselin omega-3 a omega-6 ve stravě dětí ve školních jídelnách.
- Rostlinné a živočišné zdroje omega-3 a omega-6 mastných kyselin ve školním stravování.
doc. PaedDr. Emil Řepka, CSc.
- Využití virtuálních her na zvýšení pohybové aktivity dětí na 2. st. ZŠ.
- Analýza pohybové aktivity seniorů kardiaků ve zvoleném regionu.
- Výuka výchovy ke zdraví na základní škole v Západočeském kraji
- Výuka výchovy ke zdraví na základní škole v Jihomoravském kraji
- Transport dětí 2. St. ZŠ do školy v krajské metropoli.
- Vliv pohybové aktivity na psychiku seniorů.
- Vliv virtuálních her na pohybovou aktivitu v lidské ortogenezi.
Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
- Cereální produkty a luštěniny jako zdroj biologicky cenných látek ve výživě.
- Ovoce a zelenina jako zdroje vlákniny, antioxidantů a minerálních látek ve školním stravování.
- Analýza příjmu vybraných živin a množství potravinového odpadu ve školních jídelnách.